Duurzaamheid,  Gemeente Kaag en Braassem

Uitnodiging Duurzaamheidsbijeenkomst

Hierbij delen wij de uitnodiging voor de Duurzaamheidsbijeenkomst die door de gemeente Kaag en Braassem in Woubrugge wordt georganiseerd.
====================================

Beste inwoner van Woubrugge,

Komende dinsdag, op 27 november 2018, komt het Duurzaamheidsplatform van de gemeente Kaag en Braassem langs in Woubrugge. In het Duurzaamheidsplatform wordt met elkaar gesproken over duurzaamheidsontwikkelingen in de gemeente Kaag en Braassem. Deze keer zal onder meer een inwoner van Woubrugge, Wouter van Leeuwen, iets vertellen over de duurzame ontwikkelingen die hij in gang heeft gezet op zijn school. Daarnaast zal er ook iets worden verteld over de stand van zaken rondom het project dat is gericht op warmte uit de Braassem en over de ontwikkelingen op het gebied van ruimte en energie in Holland Rijnland (samenwerkingsovereenkomst tussen 14 gemeenten uit de omgeving). Ook gaan we met elkaar in gesprek over de verduurzaming van Kaag en Braassem en al haar dorpen. Zie voor meer informatie bijgevoegde agenda.

U bent van harte welkom om mee te praten, om suggesties te doen en om vragen te stellen. Die Twee is geopend vanaf 19:30 uur (inloop). De bijeenkomst zal beginnen om 20:00 uur. Er zal een kopje verse koffie of een verwarmende kop thee geserveerd worden. We zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Guido Enckevort, van
Adviseur duurzaamheid
T: +316-25740891
E: | W: www.kaagenbraassem.nl

Agenda:
Agenda Woubrugge