Het dorp Woubrugge

Onderzoek bibliotheek in Woubrugge

Alweer enige tijd geleden is onze bibliotheek in Woubrugge wegbezuinigd en vervangen voor “een boekenkast” in café Die Twee. Geen fraaie oplossing en daar is de Gemeenteraad en B&W inmiddels van doordrongen. Ook in andere kernen zoals b.v. in Leimuiden is het onderwerp “Bibliotheek” actueel. Vandaar onderstaand Gemeentelijk bericht:

Onderzoek bibliotheek in de gemeente

De gemeente Kaag en Braassem heeft het onafhankelijk onderzoeksbureau Opiniepijlers gevraagd om een behoeftepeiling te doen naar de bibliotheekfuncties en voorzieningen. Hiervoor gaan zij langs op verschillende plekken in de gemeente.

Zij willen zoveel mogelijk mensen spreken. Hiervoor rijden de Opiniepijlers met een bus langs een aantal plekken in de gemeente om mensen persoonlijk aan te spreken. Ook kan vanaf 21 februari iedere inwoner van Kaag en Braassem een enquête invullen.  

Als u mee wilt denken over de bibliotheek, bent u van harte uitgenodigd. Maar ook als u niet betrokken bent bij dit onderwerp, vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk inwoners te horen. Kom vooral langs of vul de enquête in.

Enquête link: vanaf dinsdag 21-2 beschikbaar.

Hieronder vindt u het schema van de interviewbus Opiniepijlers in Woubrugge:

Vrijdag 24 en Zaterdag 25 februari  op de Batehof van10.00-16.00 uur.