Vragen over energiebesparing en duurzaamheid? Stel ze 17 november (12:00 tot 17:00) in de mobiele showroom

 

Wil je weten hoe je energie kunt besparen, hoe je radiatorfolie moet aanbrengen of hoe isolatiematerialen eruit zien? Kom dan naar de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket. Dit is een trailer vol duurzame energietechnologie. Ontdek hoe een zonnepaneel er van dichtbij uitziet en laat je adviseren door een onafhankelijk energieadviseur. Jij komt toch ook?

 

Op 17 november staat er van 12:00 tot 17:00 uur een mobiele showroom op de Batehof in Woubrugge. Je kunt hier zien wat er allemaal mogelijk is om energie te besparen en duurzaam te wonen. Adviseurs van het Duurzaam Bouwloket zijn die dag aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

 

Van radiatorfolie en ledlampen tot warmtepompen en infraroodpanelen: de mobiele showroom laat zien wat allemaal mogelijk is. Al met kleine maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie of door het beter gebruiken van de verwarming, kun je op je energieverbruik besparen. Bij de mobiele showroom kun je informatie krijgen over onder meer warmtepompen, isolatiematerialen en duurzaam (ver)bouwen.

 

Gratis en onafhankelijk advies

Duurzaam Bouwloket (www.duurzaambouwloket.nl/) wordt door gemeente Kaag en Braassem ingezet om al haar bewoners verder te helpen met het verduurzamen van de woning. Hierdoor kan het advies gratis en onafhankelijk worden aangeboden.